lunes, 28 de septiembre de 2009

Enllaços

En aquesta sessió havíem d'escriure un text enllaçant el bloc d'alguns companys com ; marc, esteve o l'oscar.

domingo, 27 de septiembre de 2009

Primera sessió de semninari

El dimecres va ser el primer dia de classe de seminari. Durant aquesta sessió ens vem presentar tots un per un; els nostres noms, els llocs d'on venim i on vivim, aficions, etc...
Més tard, ens va repartir un full on estava el que faríem en cada sessió de seminari i ens van explicar els treballs que havíem de fer i en que consistirien aquests treballs. També vem repassar els criteris d'avaluació. I per últim vem llegir un article de la Contra de LAVANGUARDIA de Jaume Pagès.

Reflexions de la classe:

Aquesta classe va servir per conèixer els companys més a fons i trencar una miqueta el gel davant de la classe. D'aquesta manera tots vem poder conèixer amb gent que abans no havíem tractat i conèixer una mica de la seva vida.

martes, 22 de septiembre de 2009

sábado, 19 de septiembre de 2009

La primera experiència amb la tecnologia a l’escola

La primera experiència amb la tecnologia a l’escola

No recordo molt bé quan van arribar els ordinadors a la nostra escola però crec que aproximadament va ser sobre sisé o durant l’ESO. Durant la meva etapa a l’escola l’assignatura d’informàtica era l’única estona que es podien utilitzar els ordinadors i em sembla que era una hora a la setmana només. Ens ensenyaven coses bàsiques i principalment a utilitzar programes com el word, paint, excel , etc…
Segurament la primera impressió va ser de respecte per no fer malbé aquells aparells amb els quals nosaltres no havíem treballat mai i que semblaven tan fràgils.

GEST.TIC

Les noves tecnologies

La meva relació amb les noves tecnologies no és molt amplia, tinc ordenador des de fa vuit anys, i sempre l’he utilitzat per fer treballs per l’escola. Amb l’aparició d’internet em permetia tindre noves funcions com comunicar-me amb els amics per via messenger i ara per exemple per Facebook. A més a més em permet llegir el diari, encara que básicament llegeixo premsa esportiva. Gràcies a Internet també vaig poder trobar treball per infojobs.
Com podeu veure utilitzo l’ordinador per les coses més bàsiques però m’ha servit de gran ajuda ja que és una eina bàsica en la nostra societat d’avui.