domingo, 25 de octubre de 2009

Classe de COED

L'última classe de COED va ser la del divendres. En primer lloc, La Lluïssa ens va llegir un poema de Míquel Martí i Pol, "els Paletes". I desprès vem estar veient un vídeo d'un debat. La final d'universitats, entre La Pommpeu Fabra i la Universitat de Barcelona. Va ser un vídeo interessant,ja que vem poder veure el métode que es segueix en la lliga de debats i que més o menys fàrem servir nosaltres en els nostres debats.

Reflexió:

El vídeo va ser molt interessant , pel fet que acabo d'esmentar, perquè ens vem poder fixar en les estràtegies i les tàctiques que es fan servir. També ens ve ser molt útil per veure el temps i la manera de portar el debat. Crec que alhora de fer la preparació del nostra debat i l'estructuració del nostre equip ens servirà molt aquest vñideo, per escollir els nosres oradors ( facilitat de paraula, bon to de veu, facilitat per ser escoltats,etc...) els nostres investigadors i el suplent.

Ampliació:

Vídeo d'un debat interessant a Xile , és interessant per veure la manera de parlar i la manera de gesticular. Així podrem veure idees interessants per extreure i aprofita en el nostre debat.

hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario