domingo, 4 de octubre de 2009

Tercer dia de seminari 2-10-09

El divendres passat van començar les exposicions dels objectes personals. En la qual hemde portar un objecte que valorem i realitzar una exposició de la història d'aquest objecte i tú, és a dir la relació que tens amb ell. Aquesta exposició la van fer laltre dia l'Albert, la Maria, la Paula, el Cristian i la Laura. Les exposicions an estar molt bé unes amb més significat personal que altres però totes van estar molt ben argumentades i ben exposades.
Després de les exposicions i arrel de la exposició d'una d'elles vem acabar parlant de la fortuna que tenim tenint un lloc per viure, la sort de poder escollir el que volem menjar, poder tindre un treball o estudiar, etc...També vem parlar de les conductes dels nens i com podíem tractar a nens entremaliats o que no feien cas.
Al final vem llegir un article de els professors als hospitals però gairebé no va donar temps de parlar molt d'ell i només vem dir que era molt difícil aquest treball ja que hi havia persones que s'involucraven molt i desprès si passava qualsevol desgràcia els hi costava assumir-ho.

Reflexió de la classe:

Crec que la idea de portar un objecte personal i compartir-lo amb tota la classe és molt bona idea ja que la classe pot conèixer millor el teu caràcter i la teva manera de ser. Exposar en públic et permet perdre una mica el respecte que pots tindre a parlar davant la gent i a trencar una barrera alhora d'explicar algú de la teva intimitat i t'apropa més al grup classe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario