domingo, 4 de octubre de 2009

Segon dia de seminari 30-09-09

Aquest dia la Lluïsa ens va repartir uns horaris on figuraven quin dia i a quina hora teníem l'entrevista amb ella. Després ens va repartir un formulari amb preguntes perquè el portem el dia de l'entrevista complert i així parla amb ella d'ell.
També vem parlar de l'anglès que tota la classe anava una mica perduda amb l'informació i no sabíem ni a quina hora ni on eren les classes de reforç.
I a última hora vem llegir un article de la disciplina a l'escola. L'article tractava de la pèrdua de l'autoritat dels professors a l'escola. Vem fer una posada en comú i vem arribar a la conclusió de que la idea perfecte era una barreja d'autoritat i dolçor , ni la disciplina de fa uns anys ni la dolçor amb que es diu que s'ha de tractar a l'alumnat ara.

Reflexió de la classe:

Respecte l'article hem pogut veure la diferència de conductes en el professorat de fa uns anys i ara i hem pogut parlar dels punts a favor de cada estil i els seus punts en contra.
I pel que fa al formularia i a la xerrada d'anglès; la Lluïsa ens a respós tot el que sabia sobre aquest aspecte ( classes d'anglès) i el formulari crec que anirà bé per tindre una base per conversar a l'entrevista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario