sábado, 12 de diciembre de 2009

COED 11-12-09

Descripció:

Avui com bé sent normal durant les últimes setmanes hem dividit la classe de COED en dues parts. Primer hem començat amb els exercicis de recitació, i avui els escollits per recitar han estat els següents companys: l’Anna Illa, el Rafa Mora ,la Marta Juny, la Carlota Montaner , l’Alba Mayol , l’Anna Llongueras , la Sara Lopez, l’Eva Ladevessa, l’Aylén Marino , la Nuria Maldonado, la Laura Millán, el Pere Mussoll i la Paula Antonell.

Un cop acabades les recitacions vem començar amb l'únic debat que tocaba , ja que va haver un grup que no ho va poder fer.
Llavors lúnic grup que ho va fer va ser el format per: l'equip a favor que eren la Carolina Garcia ( capitana), l’Anna Español, l’Helena Vall, la Mª Eulàlia Palmero i la Clara Boix, i el grup que estava en contra que estava composat per l’Alex Ramos
(capità), la Laura Sendín, la Linda Camacho, la Mireia González i la Sara Lopez.
El tema a debatre era el nou calendari escolar.
Durant tot el debat s'han anat exposant idees, tant en contra com a favor. Finalment ens han formulat la conclusió a la qual havien arribat i era que estaven d'acord amb el calendari però que potser era mal moment per portar-lo a terme, degut als temps de crisis en el que ens trobem. Això provocaria no poder assumir els gastos que causaria la setmana lliure dels nens al Febrer.

Reflexió:

És interessant assitir als debats i a les recitacions, ja que pots comparar i veure el que podies haver millorat i el que vas fer correctament. Pots veure noves idees d'enfocar els debats i noves tècniques per parla en públic en les recitacions.
A més a més les aportacions dels companys en quan a informació dels diferents temes escollits pels debats et donen més cultura.

Ampliació:

notícia relacionada amb el calendaria escolar

No hay comentarios:

Publicar un comentario