domingo, 20 de diciembre de 2009

COED 18-12-09

Descripció:

La sessió d'avui ha servit per acabar les activitats del curs: recitacions, debats,qui ets tu?, i fins i tot una exposició del territori.

La classe ha començat precisament amb aquesta exposició, realitzada per l'Ariadna Carcia i la Norma Augusto. L'exposició era de les danses tradicionals catalanes. Centrant-se en les sardanes i el ball de bastons.

Un cop acabada l'exposició ha començat l'activitat de recitació, avui han recitat les següents persones: David Cortés,l’Adrià Miquel, el Sergio Ramírez i el Macià Bagur.

Com avui era l'últim dia també s'ha fet activitats atrasades, com el qui ets tu?. Avui han portat a terme aquesta activitat els alumnes Adrià Miquel, la Blanca Vivet i la Cristina Sansalvadó.

I per últim, s'ha passat al deba. El debat avui tractava sobre la religió, i els grups que s'enfrontaven eren: El Rafa Moya, el Pau Nin, la Beatriz González, l’Oscar Garcia i la Laura Navarro s’han posicionat a favor de la religió a les escoles. I a l'altra bandól, i eren , el Sergio Ramírez, l’Adrià Miquel, la Cristina Valera, el Martí Villegas i l’Angel Caloca, que es poscionaven en contra.

Per acabar la Llüisa ens ha recitat un poema. I abans de marxar hem omplert el qüestionari d'opinió.

Reflexió:

Avui que hem acabat totes les activitats, m'agradaria comentar que crec que totes les activitats realitzades han estat molt enriquidores per tots nosaltres. Especialment, la recitació, en el meu cas, crec que va marcar un abans i un després en les meves facultats d'orador.

Ampliació:

importància de la veu en un bon orador

No hay comentarios:

Publicar un comentario