lunes, 7 de diciembre de 2009

COED 4-12-09

Descripció:

La classe de COED d’avui ha estat dividida en dues parts, com sempre últimament. A la primera part quinze alumnes han recitat el seu poema o la seva rondalla. Aquests alumnes avui han estat l’Eva Gómez, l’Alba Estragué, la Mar Gascó, la Mónica Gutiérrez, la Joana Freixenet, el Javi Garcia, la Sandra Ferrer, l’Oscar Garcia, la Beatriz González i la Maria Garcia.

La segona part, constava del debat. Avui dos grups han estat els encarregats d'executar-lo. Primerament les nostres companyes i companys, Ariadna Garcia, Irene Recio, Laura Sánchez, Norma Augusto, David Cortés, Alba Estragué, Elena Carmona, Elena Riuz, Eva Gómez i Marta Juny. Aquest equip a parlat sobre la nova proposta d’allargar l’ensenyament obligatori fins als divuit anys.

El segon debat tractava sobre la informatització a les aules i l'han portat a terme l’Anna Llongueras, l’Eva Ladevesa, la Judit Carrique, la Núria Maldonado, la Mar Gascó, l’Ethel Nogués, la Natàlia Carrique, l’Alba Casals ila Maria Garcia.

Reflexió:

Com sempre la classe de COED d'avui ha estat molt enriquidora, ja que escoltar als companys recitant o al debat et dona pistes de com són aquestes persones, hi ha gent que no té vergonya i da'altres que si, uns que es mouen per tot arreu i d'altres que es queden parats, uns que gesticulen molts i d'altres que res, etc... i aquestes indicacions les pots utilitzar tu després alhora de fer una exposició oral.
En general, tots els companys d'avui ho ha fet molt bé, i cada cop més anem perdent la vergonya de parlar en públic davant de tanta gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario