martes, 29 de diciembre de 2009

PRESENTACIÓ DE TERRITORI



Aquest treball sobre el Baix Llobregat el vam realitzar el Marc Pérez i jo. Ens vam centrar molt en destacar que al Baix Llobregat es poden fer moltes activitats i que hi ha moltes tradicions culturals així com una amplia oferta d'oci.
Com que el Baix Llobregat té la etiqueta penjada de territori d'obrers i de moltes ciutats dormitori vam voler convèncer a la gent de què aixó era justament una etiqueta i que es podria treure molt més suc d'aquesta zona.
Per convèncer al públic vam realitzar com si es tràctes d'un anunci turístic promocionant una zona, però no vam dir de quina zona es tractava fins al final per tal que el públic es digués a si mateix: " ostres , no m'esperava que coses com les que he vist poguessin estar tant a la vora i amés dins del Baix Llobregat".
Crec que va ser un treball original pel que fa a l'enfocament , però que no ens va permetre aprofundir sobre el territori ja que el vídeo, que era el nucli principal, ja ens va treure bastant temps.
Actualment per problemes amb l'arxiu original no disposem del treball final i hem decidit posar una de les primeres diapositives que vem realitzar perquè tingueu una idea.Us demanem disculpes per aquest problema però no hem pogut rescatar l'arxiu complet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario