domingo, 8 de noviembre de 2009

6-11-09

Descripció:
Avui, m'ha tocat a mi exposar la meva revista. M'havia tocat estudiar la revista Guix. El preu, periodicitat, editorial, apartats, etc... I també havia d'escollir un article per debatre amb els companys de seminari. He escollit el tema de la LOE i alguns dels seus aspectes. En especial, ens vem centrar en les classes d'anglés a partir dels 5 anys i la obligació d'escolarització a partir dels 3 anys.
Un cop acabada l'exposició la Lluïsa ens va explicar tot el que faríem en la setmanda de pràctiques. Ens va dir les escoles i els llocs on podríem anar. Un cop acabada l'explicació la Lluïsa va demanar que es quedés la meitat de la classe i que anéssim passant per comentar el treball de "Va de mestres".

Reflexió:

Respecte al article a debatre, tots vem a arribar a la conclusió de que les classes d'anglés era bona idea fer-ho com abans millor.Ja que els nens de ben petits tenen molt bona capacitat per aprendre idiomes, i com més joves millor. I respecte la obligació de l'escolarització a partir dels 3 anys també ho véiem correcte, ja que quan abans s'adaptin el procés escolar millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario