domingo, 22 de noviembre de 2009

Cibernàrium

Desprès de la conferència de Fer de Mestre vem anar al cibernàrium ,centre d’alfabetització digital. Un cop allà ens van fer una xerrada dirigida per Dr. José Manuel Pérez Tornero i Dr. Santiago Tejedor, que són professors de la UAB. Ens van explicar que consistia en un centre de formació i divulgació de les noves tecnologies, sobretot Internet. I que anava dirigit a tots els ciutadans i ciutadanes.

També ens van parlar de l’ús de les noves tecnologies, però sobretot dins de l’educació la manera com afecta al sistema educatiu. Han fet menció a l’evolució que hi ha hagut en la societat al llarg de tota la historia, i com ha anat evolucionant la tecnologia.

Entremig de la xerrada ens van passar una mena de questionaris per veure a quin nivell de d'informàtica i sobretot de coneixença de programes teníem.

Desprès ens van seguir parlant de la web 2.0 que diuen que es la web de la gent. Ens van explicar quines eren les diferències que hi havia entre la web 2.0 i la web 1.0.
I ens van dir unes característiques de la web 2.0:
Web que potencia les experiències dels usuaris, que permet jugar, on el comportament dels usuaris no està predeterminada, que el seu software millora a partir del seu ús, que dona al dret a barrejar “alguns drets reservats” i que esta en beta eterna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario