lunes, 30 de noviembre de 2009

COED 27-11-09

Descripció:
Avui la classe de COED a començat amb les recitacions dels poemes.
Han fet aquesta recitació 14 companys: la Clara Boix, el Carles Costa, el Cristian Cubillo, l’Àngel Caloca, l’Esteve Clop, l’Anna Español, la Natalia Carrique, la Judit Carrique, la Mònica de Haro, la Laura Cazorla, la Linda Camacho, l’Àngel Carrillo, l’Helena Carmona i l’Alba Casals.
Un cop finalitzada aquesta activitat hem donat pas a l’activitat dels debats.

El primer grup que han exposat el debat sobre “L’educació tradicional i l’educació de l’actualitat”, estava format per, les que anaven a favor de l’escola tradicional: Blanca Vivet, Mireia Toro, Anna Illa, Sandra Ferré i Sonia Pèrez com a capitana, i les que anaven en contra d’aquesta i defensaven l’educació d’avui en dia : la Laura Cazorla, Cristina Sansalvadoró, Helena San José, la Joana Freixenet i la Carlota Montaner com a capitana.
La discussió i el debat consistia en treure cada equip els punts a favor del seu tema, i intentar defensar el màxim les seves teories.

I per acabar, l'altre equip ha exposat un debat, que anava sobre “L’autoritat del mestre”. Els que anaven a favor d’una autoritat estricte eren l’Albert Guix, la Mónica Gutiérrez, el Cristian Cubillo, la Sara Olmo, i la Mónica De Haro com a capitana. I el segon grup que anaven en contra d’aquesta autoritat tan estricte era la Aylen Marino, la Maria Pérez, la Sara García, la Paula Antonell i la Laura Millan com a capitana.

Aquest debat defensava la idea del que era essencial era el diàleg enfront del càstig, és a dir, que els alumnes entendrien millor i ho podrien interioritat millor a través del diàleg i no pas a través d’un càstig que es en un moment determinat i després s’obliden.

Reflexions:

Crec que les dues activitats que s'ha fet avui han estat molt ben portades i han sigut bastant amenes, ja que dues hores escoltant de vegades pot ser pesat.
M'han agradat sobretot els debats i m'han fet reflexionar sobre la importància de l'autoritat a l'escola. I sobretot m'ha fet arribar a la conclusió de que la millor idea seria unir els punts forts de l'escola d'avui i l'escola d'abans, per tal de millorar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario