miércoles, 25 de noviembre de 2009

COED 23-11-09

Descripció:

Avui a la classe de COED hem començat les exposicions del treball del TERRITORI, que també forma part de l'assignatura de GITIC.
AVui hem exposat quatre parelles, entre elles jo i el meu company Marc.
Els primers en exposar han estat la Laura i el Macià, i ens han presentat una exposició molt creativa sobre la Ciutadella, Menorca. Han realitzat l'exposició en forma de diàleg, com si la Laura fós una turista que no sap molt del territori i el Macià com si fós una persona d'allà, rols que eren reals ja que el Macià és natiu d'allà. Després d'aquesta exposició vém anar el Marc i jo que vem enfocar el tema en forma d'anunci per promocionar el nostre territori, el Baix Llobregat. La Laura Millán i l'Aylén han parlat de les festes de Badalona i la seva història. I per últim, han sortit l'Anna Llongueras i l'Anna Español, que ens han parlat del teatre a Sant Andreu, una zona on es fomenta aquest art i d'on surten molts actors.

Reflexió:

En general, m'han agradat molt les exposicions i crec que el tema escollit ha estat encertat, pel fet de poder conèixer molts territoris que potser no et molestaries en conèixer. Crec que de mica en mica tots estem perden el respecte a parlar en públic davant dels companys i aixó es gràcies a tots aquests treballs a exposar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario