domingo, 22 de noviembre de 2009

Conferència "Fer de Mestre"

Aquesta conferència ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Universitat. La xerrada ens la donat l'Eulàlia Bosch, professora de filosofia i autora de llibres realcionats amb l'educació. Durant la conferència l'Eulàlia ens ha parlat de la importància de pensar en l'ofici de ser mestre en el marc d'una ciutat. Parlant del magisteri, pensem en nens, però també hem de pensar en els nens que creixen. Existeix una importància gran en el coneixement de la ciutat, del món i la societat que ens envolta. I nosaltres hem de fer de pont d'informació i transmetre'ls tota aquesta informació sobre el lloc on viuen. Conèixer i viure la nostra ciutat ens ajudarà a valorar la resta de ciutats.
Els nens són curiosos per naturalesa i necessiten saber i saber.
El gran aliat dels mestres per alimentar aquesta curiositat són les arts. L'arquitectura i la música són les úniques que es viuen des de dins, et donen aixopluc.
Afirmacions: a més a més de fer el seu oficiamb les arts, pot caure cautivat pels seus encants. Per ser docent cal voler ser sabi. Cal posar l'accent amb l'ensenyament i saber-ho transmetre-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario