domingo, 1 de noviembre de 2009

Seminari 30-10-09

La classe d'avui ha començat amb l'exposició del Macià, sobre la seva revista. La revista que ens ha presentat, ha estat la Kikiriki. Com sempre ens ha citat el seu preu,periodicitat, editació, els seus apartats,etc...i ens ha posat al corrent sobre les seves parts.
En Macià ens va proposar portar a debat la idea d'instaurar una assignatura que es digués Educacií i Ciutadania. I ens preguntava que pensàvem sobre aquest tema. Després d'un llarg debat vem arribar a la conclusió, que era una gran assignatura, per tal d'inculcar valors importants als alumnes. Però sempre deixant de banda ideologies i polítiques. La assignatura desde un punt neutral és una assignatura molt interessant.
Després de l'exposició vem parlar de l'assignatura que més ens agradava a primària i d'algunes relacions conflictives.

Reflexió:

Aquesta sessió m'ha servit per entendre que els nens poden ser molt cruels, i que si alguna vegada em trobo en una situació de "bulling" o insults entre alumnes intentar actuar a l'instant. Intervenir ràpidament i no deixar córrer les coses pot tallar els problemes d'arrel i no permetre que es vagin fent més grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario