domingo, 1 de noviembre de 2009

COED 30-10-09

Aquest divendres, en primer lloc vem entregar tots els treballs del llibre "com parlar bé en públic". Un treball on havíem de resumir els nous capítols dels que constava el llibre.
Després, abans de començar la classe, el David Cortés ens va llegir un poema sobre els mestres. I tot seguit, la Luïssa va fer un incís sobre la diferència entre rondalla i conte.
Seguidament, vem fer un repàs general de tots els treballs a entregar i les seves dates. I vem sortejar els torns.
I finalment, vem tracta uns fragments del llibre de Jesús Tusón " Lingüística:una introducción al estudio del lenguaje,con textos coementados y ejercicios".

Reflexió:

La lectura dels fragments d'aquest llibre m'han servit per conèixer diferents tipus de definicions de llenguatge. I extreure que la definició general seria que és un medi de comunicació i és el més extens de tots dels que disposem.És un facto bàsic que ens constituexi com a éssers humans. Amb ell ordenem tant les experiències que tenim del entorn com les que originem nosaltres mateixos. Juga el principal paper en la constitució del pensament i és un suport de la memòria. I per últim, ens permet l'expressió lliure i interior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario